Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate, siguranta si confort

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Kit sistem de parcare cu plata automata

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9900 €
Out Of stock
Descriere
Pret exceptional pentru una dintre cele mai profitabile afaceri!

Iti vei recupera investitia intr-un timp foarte scurt si-ti vei mari incasarile!


PROFIT GARANTAT!

Componenta kit-ului: statie de intrare, statie de iesire, bariere acces si statie de plata asistata.

Functionalitate:

STATIA DE INTRARE este primul dispozitiv intalnit la intrarea in parcare. Acesta functioneaza ca un acceptor al cardurilor de acces pe care utilizatorii le prezinta dar in general este folosit pentru generarea si emiterea tichetelor de parcare.

Abonatii care detin carduri de proximitate isi valideaza cardurile si pot patrunde in incinta parcarii, in timp ce toti ceilalti utilizatori primesc un tichet in care sunt inscrise datele de contact ale beneficiarului parcarii, un cod de bare unic in format 2D, ora si data emiterii, numarul statiei de intrare si numarul tichetului.

Din momentul in care tichetul este emis sau dupa caz, cardul de acces este validat, BARIERA electromagnetica este actionata pentru a i se permite autovehiculului patrunderea in spatiul de parcare amenajat.

Utilizatorii isi aleg un loc de parcare si isi stationeaza masina pentru orice perioada de timp doresc.

La reintoarcerea in parcare, dupa ce decizia de parasire a spatiului a fost luata, tichetul de parcare trebuie achitat la STATIA DE PLATA ASISTATA disponibila.

Prin scanarea codului de bare prezent pe tichet de catre personalul parcarii, casa manuala calculeaza si afiseaza totalul de plata, iar dupa efectuarea platii utilizatorul primeste un jeton ce va fi utilizat la iesirea din parcare.

Urmatorul dispozitiv intampinat este STATIA DE IESIRE, dispozitiv in care trebuie introdus jetonul si ulterior sa se actioneze BARIERA pentru a i se permite utilizatorului parasirea parcarii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura